Johda liiketoimintaasi parhaalta paikalta

Porin Satama toimii kasvualustana ja logistiikan keskuksena kaikelle bisnekselle. Alueen kapasiteetti ja infrastruktuuri tukevat yrityksiä ja niiden kasvua. 

Haluamme palvella suurteollisuuden, logistiikan ja kaupan tarpeita tarjoamalla kustannustehokkaita ja luotettavia ratkaisuja, menestyksen mahdollisuuksia. Meriväylät Itämerelle ja maailmalle, erinomaiset liikenneyhteydet ja sijaintimme keskellä kehittyvää teollisuus- ja logistiikka-aluetta ovat ehdottomia valttejamme.  Lisäksi olemme yksi harvoista satamista, joilla on tilaa kehittyä ja laajentua asiakkaiden tarpeiden mukaisesti. Kaikkiaan uudelle liiketoiminnalle on tarjolla rakennusmaata yli 200 hehtaaria.

Meillä on vuokrattavissa tontteja ja toimistotiloja Mäntyluodon että Tahkoluodon satama-alueilta. Vastaamme alueiden tietojärjestelmistä, aluspalveluista ja liikennejärjestelyistä. Tavarankäsittelypalveluista huolehtivat alueella toimivat yritykset. Alueen IT- ja energiapalvelut, sekä vesihuolto ja viemäröinti ovat neuvoteltavissa Porin kaupungin kanssa. Sataman pitkät perinteet takaavat satama- ja logistiikkatoimintoihin ammattitaitoista ja sitoutunutta työvoimaa. 

Meiltä löytyy tontteja: 

  • teollisuudelle
  • terminaalille
  • logistiikalle
  • konttiliikenteelle
  • raakapuulle

Ota yhteyttä, kerromme mielellämme lisää!

Pekka Friman

Alus- ja satamapalveluosaston päällikkö
Manager Port Services
Turvapäällikkö (PFSO)
Security Officer (PFSO)
+358 44 701 2633

Kai Heinonen

Kehityspäällikkö
Development Manager
+358 44 701 2616
Kai Heinonen