We have the energy to connect!

Strategiamme on olla Suomen johtava metalliteollisuuden tuotteiden ja raaka-aineiden hub, energia-, kierrätys- ja nestebulk-satama sekä Itämeren energisin ja tehokkain satama ja halutuin partneri. Tämä on saavutettavissa palvelemalla asiakkaitamme hyvin ja hyödyttäen aidosti heidän liiketoimintaansa.

Tavoitettamme tukee Pohjanlahden ja Itämeren parhaimmistoon kuuluva infrastruktuuri ja palvelut. Vahvuutemme ovat energian, kierrätysmateriaalien ja nestebulkin käsittelyssä. Näiden lisäksi meillä on pitkä osaaminen metalli- ja metsäteollisuuden raaka-aineiden ja valmistuotteiden kanssa. 

Porin Satama Oy on osakeyhtiö, joka tuottaa vuokraus-, alus-, sekä nosturi- ja kuljetinpalveluita. Porin Satama Oy:ssä on 38 satama-asiantuntijaa.

Menestymisen tärkein tekijä on tyytyväinen asiakas. Haluamme olla:

  • hyvä ja luotettava sopimuskumppani ja työnantaja
  • kustannustehokas ja kannattava
  • vastuullinen ympäristöstämme
  • ketterä ja kehittyvä
  • ystävällinen 

Hyvä palveluiden laatu edellyttää asiakkaiden odotusten ja tarpeiden tunnistamista ja toiminnan määrätietoista ja jatkuvaa kehittämistä. Hyvä laatu merkitsee myös työyhteisön turvallisuuden suunnittelua ja johtamista käytännön toiminnaksi. 

Täyden palvelun kokonaisuus

Porin Satama Oy muodostuu kolmen sataman kokonaisuudesta, johon kuuluu Mäntyluodon satama-alue, Tahkoluodon syväsatama-alue sekä Tahkoluodon kemikaalisatama. Olemme partneri, joka kykenee palvelemaan kaikkia Itämerellä kulkevia aluksia – aito yleissatama, jolle minkään tavaralajin käsittely ei ole vierasta. 

Pääasiallisesti kauttamme kulkee kuivia ja nestemäisiä bulk-tuotteita, kontteja, suuria ja raskaita projektilasteja sekä sahatavaraa metsäteollisuustuotteita. 15,3 metrin merellinen kulkusyväys tekee Porin Satamasta yhden Suomen syvimmistä satamista, mikä takaa sataman asiakkaillemme merkittävän etulyöntiaseman erityisesti suurten volyymien kuljettamiseen ja satamakäsittelyyn. Satamalla on tarjota Suomen monipuolisimmat satamalaitteet aina 200 tonnin nostoihin saakka.

Ydinpalveluitamme ovat:

  • nosturipalvelut
  • aluevuokraus ja –kunnossapito
  • liikenne- ja turvapalvelut

Olemme on yksi harvoista satamista, jolla on tilaa kasvaa ja kehittyä asiakkaiden tarpeiden mukaisesti – edustatpa teollisuutta, satamaoperaattoria, laivayhtiötä tai kokonaan uudenlaista liiketoimintaa. Luotsaa bisnestäsi Porin Sataman kautta – se on fiksu veto!