Tontit ja tilat

Kerro meille tavoitteesi ja suosittelemme sinulle liiketoimintaasi sopivat tilaratkaisut ja palvelut. Haluat sitten rakentaa tontillemme voimalaitoksen tai teollisen yrityksen, tai haluat kuljettaa sataman läpi mitä tahansa lasteja ja materiaaleja. Meiltä läydät valmiudet käsitellä niin pölyäviä materiaaleja kuin kerrostalon kokoisia moottoreitakin. Autamme mielellämme!

Ota yhteyttä: Pasi Aro, myyntipäällikkö, +358 50 525 9053

Mäntyluoto

Mäntyluodon satama-alueella on 24 hehtaaria tilavaa rakennusmaata. Alueet on mahdollista jakaa erikokoisiin ja erimuotoisiin tontteihin asiakkaan toivomusten mukaisesti.

Mäntyluodossa on:

  • 24 hehtaaria vapaata tilaa
  • vakaa maapohja
  • kilpailukykyiset sopimukset

Tahkoluoto

Tahkoluodon nestebulk- sekä syväsataman alueelta löytyy runsaasti vapaata rakennusmaata. Alueet sijaitsevat laitureiden läheisyydessä ja yritykset voivat hyödyntää kaikkia tarjolla olevia palveluja. Alueelle johtaa myös rautatie. 

Erityispiirteenä on energian, nesteytetyn maakaasun ja polttoaineen saatavuus. Nestebulk-satamassa on Suomen ensimmäinen LNG-terminaali ja tähän vetovoimaiseen toimintaympäristöön olisi tilaa myös muille uusille toimijoille.

Tahkoluodon syväsataman kiistattomasti suurin etu taas on se, että sataman 15,3 metrin syväys mahdollistaa myös Cape- ja Panamax-kokoluokan alusten vastaanottamisen ja käsittelyn. Syväsatamassa on myös hyvät valmiudet toimia bulk-kuljetusten uudelleenlaivaussatamana. 

Kumppanit

Satama on erikoisosaamisen keskus

Kumppanit

Saavutettavuus

Katso viisi hyvää syytä sijoittua Porin Satamaan

5 hyvää syytä
Aarhus 2 dHamburg 2,5 dAntwerp 5 dGävle 12 hTampere 1 hHelsinki 2,5 hOulu 6 hSt. Petersburg 8 hAarhus 2 dHamburg 2,5 dAntwerp 5 dGävle 12 hTampere 1 hHelsinki 2,5 hOulu 6 hSt. Petersburg 8 hAarhus 2 dHamburg 2,5 dAntwerp 5 dGävle 12 hTampere 1 hHelsinki 2,5 hOulu 6 hSt. Petersburg 8 h