Laivahenkilöstö

Laivan henkilökunnan sekä laivaan tulevien kuljetusten kulkuluvat myönnetään ensisijaisesti laivan edustajan kautta. 

Kulkuluvat ovat henkilökohtaisia. Kulkulupien myöntämisoikeuden omaava yritys voi myöntää kulkuluvat sekä omille työntekijöilleen että vierailleen. 

Luvan haltija vastaa alueelle tuomistaan matkustajista – heidän liikkumisensa satamassa on kulkuluvan myöntäneen yrityksen vastuulla. Kulkulupien väärinkäyttö aiheuttaa jatkotoimenpiteitä, esimerkiksi luvan poistamisen ja väärinkäyttöilmoituksen viranomaisille.

Henkilöllisyyden todistaminen

Satama-alueella liikuttaessa henkilöiden tulee varautua selvittämään asiansa ja tarvittaessa todistamaan henkilöllisyytensä.

Alusten henkilökunta ja vieraat

Aluksen tulee lähettää miehistöluettelo satamalle ja ilmoittaa myös miehistönvaihdokset. Vierailu aluksella vaatii, että alus on saapunut laituriin ja vierailijalla on nimetä henkilö, jota on menossa tapaamaan. Aluksen on lähetettävä portille vierailijalista, jossa ilmoitetaan vieraiden lisäksi myös mahdollinen huoltohenkilökunta.

Ota yhteys porttivalvontaan, jos haluat lisätietoja.

Sataman autovaa’at

Autovaa’at Tahkoluodossa ja Mäntyluodossa

Tutustu!

Muistathan suorittaa turvallisuusperehdytyksen?

Turvallisuusperehdytys tulee suorittaa ennen satamaan saapumista.

Turvallisuusperehdytys
Aarhus 2 dHamburg 2,5 dAntwerp 5 dGävle 12 hTampere 1 hHelsinki 2,5 hOulu 6 hSt. Petersburg 8 hAarhus 2 dHamburg 2,5 dAntwerp 5 dGävle 12 hTampere 1 hHelsinki 2,5 hOulu 6 hSt. Petersburg 8 hAarhus 2 dHamburg 2,5 dAntwerp 5 dGävle 12 hTampere 1 hHelsinki 2,5 hOulu 6 hSt. Petersburg 8 h