Yhteisenä tavoitteena turvallinen työympäristö

Porin Sataman turvallisuustoiminnan johtoajatuksena on kokonaisvaltainen ja jatkuva parantaminen. Turvallisuuden parantaminen tarkoittaa sekä järjestelmien toimivuuden että ihmisten hyvinvoinnin parantamista. Koulutus on tärkeää ja se koskettaa meitä kaikkia: henkilöstöämme, asiakkaitamme ja sidosryhmiämme. 

Jokainen satamassa työskentelevä käy perehdytyksessään läpi turvallisuuskoulutuksen. Satama-alueella työskentelevän henkilöstön ammattitaitoinen ja hyvä turvallisuusosaaminen ovat pysyvä arvomme, jota ylläpidämme jatkuvalla koulutuksella. 

Porin Satama Oy noudattaa laatujärjestelmästandardeja ISO14001; 2015, ISO 9001;2015 ja ISO 45001:2018. Tämä edellyttää jokaiselta työntekijältä ja Porin Satamassa toimivilta yhteistyökumppaneilta sitoutumista noudattamaan järjestelmien tavoitteiden saavuttamiseksi laadittuja ohjeita ja määräyksiä. 

Jotta satama-alueella toimivat yhteistyökumppanit ja heidän sidosryhmänsä toimivat toimintatapojemme mukaisesti, on heidän suositeltavaa tutustua Porin Sataman turvallisuusohjeisiin tai olla tarvittaessa yhteydessä Porin Sataman turvapäällikköön.

ISPS-koodin vaatimuksista voit lukea IMO:n (International Maritime Orgnisation) verkkosivuilta.

Toimintaohjeet

Muistathan kerrata toimintaohjeet aika ajoin

Toimintaohjeet

Kulkulupa

Turvallisuusperehdytys jo suoritettu?

Hae kulkulupaa

Saapuminen

Panostamme turvallisuuteen yhtälailla kuin palvelumme sujuvuuteen. Mahdollisimman mukavan vierailun varmistaaksesi, tutustu etukäteen saapumisohjeisiimme.

Satamavalvonta auttaa 24/7
Kuljettajat Laivahenkilöstö Vierailijat

Aarhus 2 dHamburg 2,5 dAntwerp 5 dGävle 12 hTampere 1 hHelsinki 2,5 hOulu 6 hSt. Petersburg 8 hAarhus 2 dHamburg 2,5 dAntwerp 5 dGävle 12 hTampere 1 hHelsinki 2,5 hOulu 6 hSt. Petersburg 8 hAarhus 2 dHamburg 2,5 dAntwerp 5 dGävle 12 hTampere 1 hHelsinki 2,5 hOulu 6 hSt. Petersburg 8 h