Viisi hyvää syytä valita bisneskumppaniksi Porin Satama

Poria ei tarvitse valita kumppaniksi vain sydämellä – myös järkisyyt puhuvat puolestamme. Porin Satama on mahtava kasvualusta ja mitä loogisin logistiikan keskus kaikenlaiselle toiminnalle. Kapasiteetti ja infrastruktuuri ovat kuin luodut tukemaan yrityksiä ja niiden kasvua.

Olemme avoinna 365 päivää vuodessa

Talvi on meillä päin lempeä. Jäätilanne Porin edustalla on Pohjolan suotuisimpia, minkä ansiosta palvelemme asiakkaitamme vuoden ympäri.​

Tervetuloa puhtaalle Selkämerelle

Porin Satamassa infra on kunnossa ja sydän paikallaan. Tiukatkaan ympäristövaatimukset eivät ole este kehittyvälle liiketoiminnalle.

Meille on mutkatonta tulla

Heitä hyvästit liian pitkille ja kalliille luotsimatkoille. Meille on mutkatonta tulla, kiitos Porin edustan saarettomuuden.

Syvät väylät ja reilusti kasvuvaraa

Olemme yksi harvoista satamista, jolla on tilaa kasvaa ja kehittyä asiakkaiden tarpeiden mukaisesti. Tutustu tontteihimme Mäntyluodossa ja Tahkoluodossa.

Kaikki tiet vievät Poriin

Kaikki tiet vievät myös Porista eteenpäin – niin valtateitä kuin satamasta lähteviä rautateitä pitkin.

Autovaakapalvelut

Meiltä löydät autovaa’at Mäntyluodosta ja Tahkoluodosta!

Vaakapalvelut

Kumppanit

Satama on erikoisosaamisen keskus

Kumppanit
Aarhus 2 dHamburg 2,5 dAntwerp 5 dGävle 12 hTampere 1 hHelsinki 2,5 hOulu 6 hSt. Petersburg 8 hAarhus 2 dHamburg 2,5 dAntwerp 5 dGävle 12 hTampere 1 hHelsinki 2,5 hOulu 6 hSt. Petersburg 8 hAarhus 2 dHamburg 2,5 dAntwerp 5 dGävle 12 hTampere 1 hHelsinki 2,5 hOulu 6 hSt. Petersburg 8 h