Sivuston omistusoikeus

Tämä Internet-sivusto on kotisivu yritykselle Porin Satama Oy (jäljempänä Satama) (2647353-5) ja se on tehty Suomen lakien mukaisesti.

Käyttö

Tämä sivusto on tarkoitettu Porin Satama Oy:n esittelyksi. Lue vastuuvapauslauseke, käyttöehdot ja tietosuojakäytäntö, ennen kuin käytät tätä sivustoa. Käyttämällä tätä sivustoa hyväksyt alla olevat ehdot ja käyttöehdot sekä tietosuojakäytäntömme.

Sisältö

Satama pyrkii päivittämään jatkuvasti tätä sivustoa. Emme kuitenkaan vastaa mistään mahdollisista ongelmista, jotka aiheutuvat sivuston saatavuudesta, virheistä tai puutteista. Voimme myös poistaa sivuston käytöstä ilman erillistä ilmoitusta. Tiedot tällä sivustolla on tarkoitettu vain yleisiksi ohjeiksi.

Vastuuvelvollisuus

Käytät tätä sivustoa omalla vastuullasi. Satama ei takaa, että sivustolla käytetty ohjelmisto, tiedot, on-line sovellukset tai muut sivustolla tarjotut palvelut olisivat virheettömiä, tai ettei niiden toiminnassa olisi katkoksia. Pyrimme päivittämään suojauksemme viruksia jne. vastaan. Emme ota mitään vastuuta hakkereiden, virusten jne. aiheuttamista hyökkäyksistä.

Vastuuvapauslauseke

Tämän sivuston sisältö tarjotaan sellaisenaan kuin se on tällä hetkellä. Satama ei anna takuita sisällöstä mukaan lukien niihin kuitenkaan rajoittumatta, takuut oikeudellisuudesta, laadusta, kaupattavuudesta tai sopivuudesta tiettyyn tarkoitukseen. Porin Satama Oy eivät ole vastuuvelvollisia mistään epäsuorista, suorista, tai johdannaisista vahingoista, erityisvahingonkorvauksista tai rankaisevista vahingonkorvauksista, jotka aiheutuvat tämän sivuston tai sen sisällön käytöstä. Mukaan lukien virukset, riippumatta sisällön oikeudellisuudesta tai täydellisyydestä.

Aarhus 2 dHamburg 2,5 dAntwerp 5 dGävle 12 hTampere 1 hHelsinki 2,5 hOulu 6 hSt. Petersburg 8 hAarhus 2 dHamburg 2,5 dAntwerp 5 dGävle 12 hTampere 1 hHelsinki 2,5 hOulu 6 hSt. Petersburg 8 hAarhus 2 dHamburg 2,5 dAntwerp 5 dGävle 12 hTampere 1 hHelsinki 2,5 hOulu 6 hSt. Petersburg 8 h